top of page

Творча зустріч з М.О. Ветмедерею та Є.Н. Кіпніс


Добрий ранок! Добрий час!

Раді бачити всіх вас.

Щиросердечно вас вітаєм.

І здоров`я всім бажаєм.

Гостям ми дуже раді.

Чекали з нетерпінням вас.

Вітаємо вас щиро, друзі.

Ласкаво просимо до нас.




Святкова атмосфера панувала 27.02.2018 р. в ДНЗ №9 «Перлинка» відбулася зустріч дітей старших груп з видатними людьми м. Лозова. Двері нашого закладу радо відкрилися для відомого на Слобожанщині композитора дитячих пісень - М.О. Ведмедеря та автора багатьох віршів - Є.Н. Кіпніс.

Діти прочитали багато віршів, продемонстрували веселі та запальні таночки, проспівали пісні на музику М.О. Ведмедері та слова Є.Н. Кіпкіс "Дубочок", "Що таке наш Дитсадок?". Гості були приємно вражені та здивовані, коли почули власні пісні та вірші у виконанні дошкільнят, яких організувала і підготувала керівник музичний Крилова А.М.

Єлізавета Наумівна познайомила малят зі своїм творчим доробком та прочитала свої вірші, а Микола Олексійович заграв на улюбленому музичному інструментідля малят.

Заключним став виступ завідувача Валентини Іванівни Кучеренко, яка подякувала гостям за чуйність і увагу до підростаючого покоління. Швидко і непомітно сплинув час спілкування з творчими людьми. Та враження від такої цікавої зустрічі залишаться надовго. На згадку діти та колектив поспілкувалися та

зробили фото.

bottom of page